Blog Etiketleri

2024 Söz-Nişan Kıyafetleri: Rüya Gibi Abiye ve Elbiseler

Sevgilinizle yaşamınızın en unutulmaz anlarını yaşamaya hazırlandığınız şu dönemde, DreamON olarak, sizin için özel olarak seçilmiş olan 2024 söz-nişan kıyafetleri koleksiyonumuzu sunmaktan heyecan duyuyoruz! Özel anlarınıza değer katmak için tasarladığımız abiye-elbise modellerimizle kendi tarzınıza uygun olanı rahatlıkla bulacaksınız!

Devamı
06/05/2024 10:45

Nişan Elbisesi Seçimi ve Dikkat Edilmesi Gereken Önemli Konular!

Evliliğe giden önemli adımlardan biri olan nişan törenlerinin en önemli unsurlarından biri de tabi ki nişan elbiseleridir. Nişan elbisesi seçimi, gelin adayları için heyecan verici ve unutulmaz bir deneyim olabilir. Ancak doğru elbiseyi seçmek için bazı önemli konulara dikkat edilmelidir. İşte nişan elbisesi seçiminde dikkat edilmesi gereken önemli konular!

Devamı
27/04/2024 09:37

Nişanlanıyoruz... (Nişanlık Modelleri)

Nişan kelimesi sözlük anlamı olarak işaret, iz, belirti, alamet manasına gelmektedir. Nişanlanmak ise; evliliğin belirtisi, alameti anlamında kullanılabilir. Nişan evlilik kararıyla evlilik süreci arasındaki ilk ciddi adımdır

Devamı
21/02/2022 14:52

Söz ve Nişan Hazırlıkları

Evlilik teklifinin hemen arkasından aileler tanıştı ve şimdi sırada söz ve nişan hazırlıkları var. Bu heyecanlı süreçte neler yapıldığını, nasıl yapıldığını merak edebilirsiniz. Bundan dolayı size yardımcı olabilmek için bir yazı hazırladım.

Devamı
19/02/2022 15:20

Nişanlık Seçimi Nasıl Yapılır?

Nişanda ne giyilir diye düşünüyorsanız ve nereden başlayacağınıza karar veremiyorsanız sizler için önerilerimiz var. Nişan mekanınıza uygun olan ve vücut tipinize uygun olan nişanlık seçimi yapmak artık çok kolay.

Devamı
19/02/2022 15:09
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.