Blog Etiketleri

2024 Söz-Nişan Kıyafetleri: Rüya Gibi Abiye ve Elbiseler

Sevgilinizle yaşamınızın en unutulmaz anlarını yaşamaya hazırlandığınız şu dönemde, DreamON olarak, sizin için özel olarak seçilmiş olan 2024 söz-nişan kıyafetleri koleksiyonumuzu sunmaktan heyecan duyuyoruz! Özel anlarınıza değer katmak için tasarladığımız abiye-elbise modellerimizle kendi tarzınıza uygun olanı rahatlıkla bulacaksınız!

Devamı
06/05/2024 10:45

Nişan Elbisesi Seçimi ve Dikkat Edilmesi Gereken Önemli Konular!

Evliliğe giden önemli adımlardan biri olan nişan törenlerinin en önemli unsurlarından biri de tabi ki nişan elbiseleridir. Nişan elbisesi seçimi, gelin adayları için heyecan verici ve unutulmaz bir deneyim olabilir. Ancak doğru elbiseyi seçmek için bazı önemli konulara dikkat edilmelidir. İşte nişan elbisesi seçiminde dikkat edilmesi gereken önemli konular!

Devamı
27/04/2024 09:37

Söz Elbiselerinde Doğru Seçim Nasıl Olmalıdır?

Diğer önemli nokta ise doğru renk seçimleri; Ten ve göz renginizden ilham alarak karar verdiğiniz renkler oldukça doğru seçimler olacaktır. Nişan konseptinde açık ve soft renkler olan mavi tonları, mor tonları, pembe tonları, yeşil tonları ,krem ve kahverengi tonları en çok tercih edilen renkler arasındadır. En özel gününüzü en özel tasarımlarıyla tamamlayan Dream’ON abiye modellerinden nişan konseptinde göz kamaştıran Arwen modeli ve Leila modellerini incelebilirsiniz.

Devamı
04/11/2023 09:45

Rüyada Nişan Görmenin Anlamı Nedir?

Rüyayı gören kişinin hayatında yolunda gitmeyen durumların olumlu şekilde sonuçlanmasına, rahata, huzura, mutluluğa erişmesine işaret olarak yorumlanmaktadır. Bazı yorumcular tarafından rüyada nişan görülmesi maddi geliri yüksek iş imkanı olması olarak yorumlanmaktır. Aynı zamanda bekar kişilerin evlenmesine, evli ise geniş bir çevre edinmesi olarak da yorumlanmıştır.

Devamı
02/11/2023 14:49

Tasarım Nişan Elbisesi Modelleri

Nişan elbisesi seçimi yaparken zevkinize en uygun modeli seçmek önemlidir. Özellikle sonsuza kadar sürmesini istediğiniz bir yolculuğun kusursuz olarak devam etmesi için çaba sarf ettiğinizi biliyoruz.

Devamı
05/06/2023 16:43

Nişanda Ne Takılır?

Nişanda ne takılır? Sorusu arama motorları üzerinden detaylı bir şekilde araştırılmaktadır.

Devamı
01/06/2023 16:42

Nişan Elbiseleri

En özel birlikteliğe ilk adım olan nişan törenlerinde tercih edilecek elbise seçimi oldukça önem arz eder. DreamON Nişan Elbiseleri konusunda birbirinden güzel abiye ve elbise seçeneklerini siz değerli müşterilerine sunmaktadır. Peki, nişan elbise seçimi yaparken neye dikkat etmeliyiz?

Devamı
11/05/2023 11:03

Doğru Nişanlık Seçimi Nasıl Yapılır?

Doğru Nişanlık Seçimi Nasıl Yapılır? sorusunun cevabını siz değerli okurlarımıza vermek istiyoruz.

Devamı
22/02/2022 14:58

Nişanlanıyoruz... (Nişanlık Modelleri)

Nişan kelimesi sözlük anlamı olarak işaret, iz, belirti, alamet manasına gelmektedir. Nişanlanmak ise; evliliğin belirtisi, alameti anlamında kullanılabilir. Nişan evlilik kararıyla evlilik süreci arasındaki ilk ciddi adımdır

Devamı
21/02/2022 14:52
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.